Έμαθες και εσύ για το νέο Häagen-Dazs κατάστημα παγωτού στα Χανιά;

Απόλαυσε εξαιρετικό παγωτό και απίστευτα ροφήματα καθημερινά schedule από 08:00 μέχρι 24:00

Θα μας βρείς place σε αυτή την cool τοποθεσία στον πεζόδρομο της Νέας Χώρας στα Χανιά, ακριβώς μπροστά από την παραλία.

 

Κατέβασε τα μενού μας

 

 
 
 
 

Το εξαιρετικό παγωτό αξίζει εξαιρετικά καταστήματα.

Το Häagen-Dazs δημιουργήθηκε σε μια εξαιρετική κουζίνα - του Reuben. Εμπνευσμένα από αυτήν, υπάρχουν πάνω από 800 καταπληκτικά καταστήματα Häagen-Dazs παγκοσμίως. Επιτέλους τώρα και στα Χανιά!

Σε μια ατμόσφαιρα τόσο εξαιρετική όσο το παγωτό, μπορείτε να απολαύσετε 24 μοναδικές γεύσεις.

Αλλά αυτό που κάνει το κατάστημα Häagen-Dazs μοναδικό είναι η επιλογή εποχιακών σπεσιαλιτέ και πάνω από 20 υπέροχες δημιουργίες παγωτού και ροφημάτων παγωτού. Δεν θα βρείτε κάτι παρόμοιο πουθενά αλλού.

 
 
 

 

Απόλυτη απόλαυση ακριβώς στην παραλία.

Στον πεζόδρομο μπροστά από την αμμώδη παραλία της Νέας Χώρας, στην Ακτή Παπανικολή 11, μπορείτε να απολαύσετε τις μοναδικές δημιουργίες μας σε ένα άνετο εξωτερικό και εσωτερικό χώρο, ο οποίος συνδυάζει τα φωτεινά χρώματα και αντικατροπτίζει τέλεια το look & feel του brand.

Κυριαρχεί το ξύλο στη φυσική του απόχρωση μέσα σε έναν μινιμαλιστικό και φωτεινό χώρο. Νεανικό περιβάλλον, που αποτελεί την ιδανική επιλογή για socialiazing, διασκέδαση και απόλαυση.

 
 
 

 

Κάποια μέρα κάθε παγωτό θα παράγεται όπως αυτό.

Με αφοσίωση στην εξαιρετική ποιότητα ήδη από το 1960, για το παγωτό Häagen-Dazs χρησιμοποιούμε μόνο τέσσερα βασικά συστατικά: φρέσκια κρέμα, γάλα μόνο από επιλεγμένους παραγωγούς, ζάχαρη και αυγά.

Εκλεπτυσμένο με προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά το παγωτό Häagen-Dazs διαθέτει ασύγκριτη κρεμώδη συνοχή και ακαταμάχητη γεύση.

 
 
 

 

Με την χορηγία και την υποστήριξη του Chania Flair Deluxe Boutique Hotel.

Το νέο κατάστημα Häagen-Dazs των Χανίων υποστηρίζεται λειτουργικά από το ξενοδοχείο 5 αστέρων Chania Flair Deluxe Boutique Hotel, μέλος του ομίλου Corissia Hotels & Resort.